الأحد، 13 أكتوبر 2013

طريقة كفتة الفراخ

1-المقادير

*نصف كيلو صدور فراخ 

*2بيضة + ملح +فلفل اسود +2معلقة بقدونس + بقسمات + دقيق


2-الطريقة 

*نفرم صدور الفراخ ثم نضع عليها بصلة مفرومة وعليها بيضة مربوبة ثم نضع عليها شوية بقسمات ثم نضع ملح وفلفل

*ثم نعملها صوابع اوكما تحبى 

*نجيب 3صحون نضع فى الاول دقيق الثانى بيضة مربوبة الثالثة بقسمات 

*ثم نقليها (وهى بتستوى بسرعة مش زى اللحمة )

                  

                                                        (وبلهنا والشفا مع تحيات مدونة الشيف يتحدث)


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق