1-المقادير
*نصف كيلو صدور فراخ
*2بيضة + ملح +فلفل اسود +2معلقة بقدونس + بقسمات + دقيق
2-الطريقة
*نفرم صدور الفراخ ثم نضع عليها بصلة مفرومة وعليها بيضة مربوبة ثم نضع عليها شوية بقسمات ثم نضع ملح وفلفل
*ثم نعملها صوابع اوكما تحبى
*نجيب 3صحون نضع فى الاول دقيق الثانى بيضة مربوبة الثالثة بقسمات
*ثم نقليها (وهى بتستوى بسرعة مش زى اللحمة )
(وبلهنا والشفا مع تحيات مدونة الشيف يتحدث)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق